层工会本 发表于 2011-10-3 05:33

一个落难睹徒,留落异乡的故事.

事原于小弟昨曰28号傍晚过澳门一游,时空三式略有所成便一战豪江,
带备7000元应该够用,先到神话换泥码,再到新宝餐厅食饭然后开战,
时间以经是晚上9点,神话只得2枱2百蚊枱,我赌1佰蚊开始赌时都要做马,
2佰买庒3佰买閒,咁就可以买1佰同埋洗掉泥码,因为赌枱太慢1个半钟先1靴牌,
D人又争睇牌,赌咗2盒牌啲泥码以经洗完变翻做现金码赢1200,平均1盒赢600.
再赌现场直播百家乐,静静地赌霖野都快D,不过神话D直播机真係太快,派钱完到开牌.
17秒路都未写完就开牌,1盒牌40分钟完成,赌咗2盒转场,神话赢1900.
去到金碧深夜2点,赌现瑒直播百家,1次过可以睇到10盒牌,你可以选择边条路好先赌.
大约1个钟时间1盒牌,派钱到停止投注大约有30秒,足够写下几条路.
初时赌都係打1百平注,打1百平注完全係无压力,着重投式方面你是可以赢几多注,
空时三式,基本打法我识,第一话先明白三角型原理,先可以有呢个打法,
第二话+同一对对日后用,以我的理解是呢度PPP平衡+你要买佢反一,
小子哥以经有教过,随机的东西你多数会估错,所以你见到+你买+你咪估错咗输囉!
PPPBP
BBPBP   
PPBPP
    +-+
    -++
    - +-
请向上对对,你揾1靴路纸写晒D形态出来+十或一十其实都係50:50,
不过可以多条路选择,正如九宫话你信唔信佢(条型态路)长+十十十或一 一 一 一
长+是单跳同连,长一是双跳      型态里又出平衡+一+    不平衡一 一十
你相像到嘅野都可放入去用,所以呢个不是死格式,係要自己去做工课不断练习,
小子哥说,要买估错个边,我就用黎"当三角型打法习x无章时"打几口都输,
我就转打型态,见+打一,因为打亲都输就用呢个方法,估错咗等于赢.3中2机会都几大架.
第三课,三角嘅4行,三珠路打横用三行,第4行即係大路,当大路出现4个单跳,双跳,长连,
时就要小心,因为你打紧三式打法三珠打横行,大路是打直,如果唔明大路打直行意思,
请揾张路纸,张大路用三珠路形色,一粒一粒画上去,是用打直方式画上去的,所以大路直行,
所以可能出现长单跳,长双跳,长连,呢3个型态是最可信,不可顶.如果用打横行三珠遇
大路必虽转打大路到断转打翻三珠.当然本身要对大路有D经验和足角.
其他个D野,自已温吓三式打法,张D野幔慢加起来,只有三角型打法原理係实质外,
其他无野係实质的你们全部朋空想像吧,
我张三珠路当三条大路来打加三角型打法,十一型态,睇大路,睇胜负路.
我算是最迟入学,60几页先见到我,学足年多了,真係用好多时间日日去学.
基本同时用几条路,多思维进行,令自己习惯,係波浪百家乐游戏都打2,3个钟.
讲埋个重点,我想死,真係想死,
係金碧2 点几开始打,打到4点挂8号风球,打完第2个回合,
我係ed.pc追除者,平注理论,目标切割,每靴牌只求10注
先用平注,100嬴10注 =1000
               100赢10注 =1000
             100赢10注 =1000
             200赢10注 =2000
             300嬴10注 =3000
             400赢10注 =4000
                           =12000
金碧嬴12000加神话1900自己本金7000,手头上有21000.
打到早上9点到达目标可以离场,可惜无车无船,维有局注赌.
又眼训又攰无精神继续赌见乜打乜三珠都无画,最后输翻晒出去,
留翻5000翻屋企,有个老扒放低张咭帮佢打咗80000分.
完全无睇天气,谂住个风好弱,过大海先黎打风,连个天都唔钟意我.
谢谢收看.

i4ni 发表于 2011-10-4 13:49

无车无船咪开间房训觉咯,反正都赢咗万几蚊。

于意云何 发表于 2011-10-11 21:02

D人又争睇牌,赌咗2盒牌啲泥码以经洗完变翻做现金码赢1200,平均1盒赢600.

千万别倍投 发表于 2012-9-10 01:08

有点看不明白

hello2013 发表于 2012-9-10 10:13

楼主是广东人:117:

陶吉吉 发表于 2012-9-14 16:24

{:3_89:}恭喜啊 赢左钱就误会落魄啦

pony515 发表于 2012-9-14 18:25

边有争牌睇架, 边个大注边个睇。。 晕。

comfor 发表于 2012-11-6 16:08

哎~~祝你們好運~

cai0117 发表于 2012-11-9 14:59

赌仔真没几个能彻底翻身的!

水禾田 发表于 2012-11-9 19:31

祝你們好運

livingtoom922 发表于 2012-11-12 03:52

看了晕阿:dizzy:

枉凝眉 发表于 2013-1-26 18:16

不是看的很明白啊

weizi2776 发表于 2013-2-5 10:49

人生。。

大阪飞脚 发表于 2013-2-7 15:47

赌博害人,能收就早点收吧

bbaatt 发表于 2013-2-7 20:04

真可怜啊啊

wblods 发表于 2013-2-7 20:38

不知道楼主翻身了没

johnkna486714 发表于 2013-2-19 18:37

哎,这大过年的一个人流落异乡的感觉很不好受,我明白的,醒悟吧!

失眠很严重 发表于 2013-3-25 22:52

赌赌赌 你可想过你的父母,捞捞捞 你可想过儿女书包

mrak 发表于 2013-3-29 06:13

赌博这种东西,就是你想追的时候他放,你想放的时候,他继续追你.等到你追红了眼,也就放没了口袋,愚蠢的毒.

Jquery 发表于 2013-5-8 15:53

以小博大能大到多少呢?
页: [1] 2
查看完整版本: 一个落难睹徒,留落异乡的故事.